MTBGUIDE

KURSER

Guidet tur + Teknikundervisning

Til jer der er nye på mountainbike eller interesseret i at undersøge om det er noget for jer. Hvis I overvejer at købe en mountainbike kan i leje en, hvilket er en god måde at prøve en tur i skoven, før I vælger en cykel. Efterfølgende er der mulighed for vejledning om cykel og udstyr.

Se kursus her

Begynderkursus

Kunne du tænke dig at komme godt i gang med mountainbike og forbedre dine tekniske evner, så er vores begynderkursus lige noget for dig. På kurset får du din helt egen personlige instruktør, som via en teoretisk og praktisk undervisning vil forbedre dine tekniske færdigheder og give dig en god instruktion til mountainbike.

Se kursus her

Hop og drop kursus

Kunne du godt tænke dig at blive bedre til at hoppe og droppe på mountainbike, så er vores hop og drop kurset lige noget for dig! På kurset får du din helt egen personlige instruktør, som via en teoretisk og praktisk undervisning vil forbedre dine tekniske færdigheder og gøre dig bedre til at køre udføre hop og drop på mountainbike.

Se kursus her

Kunne du tænke dig at forbedre dine tekniske evner på mountainbike, så er du endt det rigtige sted. Vi tilbyder teknik kurser på alle niveauer. Her er det lige meget om du er nybegynder og aldrig har prøvet at køre mountainbike før eller om du er øvet og har kørt hele dit liv. Vi tilbyder både kurser til én person og hold. Her på siden finder du alle vores teknik kurser.

Har I ikke selv en cykel, så kan I leje den af os. Hvis det ønskes, kan vi i forbindelse med turen ligeledes arrangere forplejning og hygge i form af f.eks. lækre burger og kolde øl/sodavand.

Hvis du har spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte os

SE ALLE KURSER HER