Hop & Drop kursus lørdag d. 19. juni kl 10-13 Nordskoven NIVEAU 1

Dato:

19. juni 2021

Tidspunkt:

10:00

Lokation:

Århusvej 60, 8600 Silkeborg

Kunne du godt tænke dig at blive bedre til at hoppe og droppe på mountainbike, så er vores hop og drop kurset lige noget for dig! På kurset vil du via en teoretisk og praktisk undervisning forbedre dine tekniske færdigheder og gøre dig bedre til at udføre hop og drop på mountainbike. Kurset har stor fokus på at gennemgå en naturlig udvikling fra helt basal forhjulsløft til at kunne udføre bunnyhop, Wheelie, hop og drop. Alle elementerne er meget nyttige på mountainbike sporet.

Når du har gennemført hop og drop kurset, så vil du føle dig som en meget bedre teknisk mountainbike rytter. Derudover vil du være klædt godt på til modstå de mange udfordringer du skulle møde på mountainbike sporet. Du har øget din sikkerhed samt fået nogle værktøjer med i bagagen, som du kan bygge videre på i fremtiden.

Niveau 1 er tiltænkt begyndere, der endnu ikke er tryg ved at køre de Hop & Drops man typisk finder på et blå eller rødt spor. På niveau 1 skal du nok blive udfordret, men på en tryg og kontrolleret måde. Her starter vi på teknikbaner og kører derefter ud på sporet.

Startsted: Parkeringspladsen ved skyttehuset i Nordskoven (Århusvej 60, 8600 Silkeborg)

Begivenheden er afholdt

Lokation:

  • Århusvej 60, 8600 Silkeborg

Tidspunkt

  • 19. juni 2021 10:00   -   15. juni 2021 13:00
Tilføj til kalender

Go to Top